
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kyllinge-, spinat- og porrerisotto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)100 g
-
fed hvidløg2
-
porrer skåret i stykker150 g
-
olivenolie40 g
-
risottoris (fx Arborio, carnaroli)300 g
-
hvidvin60 g
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben i tern (3 cm)350 g
-
vand600 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
timian, frisk kun blade3 kviste
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
babyspinat, frisk100 g
-
smør i tern30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
670 kcal /
2820 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
60.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Familiebord
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία
Soba nudler
Καμία βαθμολογία
Japanske ramen nudler
Καμία βαθμολογία
Dumpling dej
1ωρ.
Kinesiske ægnudler
1ωρ.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία