Kyllinge-, spinat- og porrerisotto

Kyllinge-, spinat- og porrerisotto

4.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • parmesanost skåret i stykker (2 cm)
    100 g
  • fed hvidløg
    2
  • porrer skåret i stykker
    150 g
  • olivenolie
    40 g
  • risottoris (fx Arborio, carnaroli)
    300 g
  • hvidvin
    60 g
  • kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben i tern (3 cm)
    350 g
  • vand
    600 g
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    1 teske med top hønsebouillon
  • timian, frisk kun blade
    3 kviste
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • babyspinat, frisk
    100 g
  • smør i tern
    30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 670 kcal / 2820 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 60.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων