Rotwein-Pilz-Risotto

Rotwein-Pilz-Risotto

4.6 125 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
    60 g
  • Dille, frisch Blättchen abgezupft
    3 Zweiglein
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    3 Zweiglein
  • Schalotten in Stücken
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Kräuterseitlinge
    125 - 150 g
  • Butter in Stücken
    50 g
  • Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
    320 g
  • Rotwein, trocken
    100 g
  • Gemüsefond
    700 g
    700 g Wasser, und 1-2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0.5 l), nach Geschmack
  • Salz etwas mehr zum Abschmecken
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
    1 Prise

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 486 kcal / 2031 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 812 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων