Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Προετοιμασία 15ωρ.
Σύνολο 15ωρ. 55 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Orange Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream400 g
-
egg yolks4
-
caster sugar150 g
-
vanilla bean paste2 Tbsp
-
oranges finely grated zest and juice3
-
sunflower oil for greasing
Chocolate Sponge
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder60 g
-
light brown sugar220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
large egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
double cream100 g
-
sunflower oil50 g
-
water hot110 g
Finalisation
-
caster sugar270 g
-
egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature250 g
-
cream of tartar⅛ tsp
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
196.3 mg
Πρωτεΐνη
7.3 g
Θερμίδες
2074.6 kJ /
495.8 kcal
Λιπαρά
22.7 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Υδατάνθρακες
69.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Ruby Bhogal
6 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCranberry Orange Scones
30 Min
Apple Pie Bars
1 Std. 20 Min
Football Cake
3 Std. 30 Min
Banana and Chocolate Chip Muffins
30 Min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 Std. 30 Min
Chocolate Brioche Buns
4 Std. 45 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Normandy Apple Flan
1 Std. 25 Min
Flourless Gianduja Cake
2 Std. 40 Min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min