Gulrot- og eplekake

Gulrot- og eplekake

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
9 porsjoner

Υλικά

Gulrot- og eplekake
  • gulrot delt i biter
    300 g
  • eple, søtt skrellet, uten kjerne, delt i kvarte
    200 g
  • smør, usaltet i terninger, pluss ekstra for smøring
    150 g
  • lyst brunt sukker
    100 g
  • finkornet sukker
    100 g
  • egg, store (63-73 g)
    3
  • hvetemel
    180 g
  • bakepulver
    2 ts
  • kanel, malt
    1 ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    ¾ ts
Kremost-glasur
  • appelsin bare tynne skreller av skallet
    1
  • finkornet sukker
    50 g
  • kremost
    250 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 488 kcal / 2043 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 29.9 g
Υδατάνθρακες 49.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων