Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)

Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 skiver

Υλικά

  • solsikke margarin til smøring
    150 g
  • mandel, skåldet
    80 g
  • dadler, uten stein
    150 g
  • kokeeple skrellet, uten kjerne, delt i biter
    300 g
  • glutenfri melblanding, hvit
    80 g
  • glutenfritt bakepulver
    1 ts
  • kanel, malt
    1 ts
  • muskatnøtt, malt
    ¼ ts
  • egg, medium
    3
  • crème fraîche, min 30% fett til servering

Διατροφή ανά 1 skive

Θερμίδες 303.7 kcal / 1270.5 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 28.9 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 208.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων