Μπισκότα με Amaretto

Μπισκότα με Amaretto

5.0 2 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
20 κομμάτια

Υλικά

  • αμύγδαλα φιλέ
    80 γρ.
  • ζάχαρη
    80 γρ.
  • αμύγδαλα, ασπρισμένα
    150 γρ.
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις (βλ. Συμβουλές)
    30 γρ.
  • μπέικιν πάουντερ
    1 κ.γλ.
  • ασπράδι αβγού
    1
  • αμυγδαλόπαστα κομμένη σε κομμάτια (βλ. Συμβουλές)
    200 γρ.
  • λικέρ αμυγδάλου
    30 γρ.
  • ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Νάτριο 22.9 mg
Πρωτεΐνη 3.7 g
Θερμίδες 574.7 kJ / 137.4 kcal
Λιπαρά 8.7 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 12.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

5.0(5)

5ωρ. 30 λεπτ.

Μίνι σπιτάκια gingerbread για φλιτζάνια

Μίνι σπιτάκια gingerbread για φλιτζάνια

5.0(1)

5ωρ. 30 λεπτ.

Τάρτα σοκολάτας με φράουλες

Τάρτα σοκολάτας με φράουλες

5.0(7)

3ωρ. 45 λεπτ.

Πασχαλινό κέικ

Πασχαλινό κέικ

5.0(2)

1ωρ. 55 λεπτ.

Κέικ φιστικιού Αιγίνης με γλάσο από λάιμ

Κέικ φιστικιού Αιγίνης με γλάσο από λάιμ

5.0(1)

1ωρ. 30 λεπτ.

Κεραστικά με καρύδα και φιστίκια Αιγίνης

Κεραστικά με καρύδα και φιστίκια Αιγίνης

Καμία βαθμολογία

Μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας και κρέμα φιστικιού Αιγίνης

Μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας και κρέμα φιστικιού Αιγίνης

Καμία βαθμολογία

Κραμπλ με κρέμα φιστικιού Αιγίνης

Κραμπλ με κρέμα φιστικιού Αιγίνης

Καμία βαθμολογία

Κέικ με φιστίκια Αιγίνης και κρέμα λεμονιού

Κέικ με φιστίκια Αιγίνης και κρέμα λεμονιού

Καμία βαθμολογία

Μάφινς καρότου με κραμπλ καρυδιού

Μάφινς καρότου με κραμπλ καρυδιού

5.0(1)

40 λεπτ.

Τάρτα μήλου με τυρί κρέμα

Τάρτα μήλου με τυρί κρέμα

4.5(22)

1ωρ. 40 λεπτ.

Κέικ με κολοκύθα και μήλο

Κέικ με κολοκύθα και μήλο

3.0(2)

3ωρ.

Εμφάνιση όλων