Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Danish Pastries
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
14 pieces
Υλικά
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (προαιρετικό πεδίο)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
90.5 mg
Πρωτεΐνη
2.8 g
Θερμίδες
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Λιπαρά
14.3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
29.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Ruby Bhogal
6 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCranberry Orange Scones
30min
Apple Pie Bars
1u. 20min
Football Cake
3u. 30min
Banana and Chocolate Chip Muffins
30min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1u. 30min
Chocolate Brioche Buns
4u. 45min
Chocolate Fudge Cake
1u.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1u. 30min
Normandy Apple Flan
1u. 25min
Flourless Gianduja Cake
2u. 40min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min