Baccalà mantecato alla veneziana

Baccalà mantecato alla veneziana

3.5 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 60 g di olio di semi di arachidi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di baccalà senza pelle, dissalato e a pezzi (4-5 cm)
  • 500 g di latte intero
  • 50 g di cipolla tagliata a fette sottili
  • 1 foglia di alloro fresca
  • sale a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 88.9 mg
Πρωτεΐνη 12.4 g
Θερμίδες 1714.5 kJ / 409.8 kcal
Λιπαρά 37.4 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 6.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων