
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
10 portioner
Υλικά
Pavlovakrans
-
socker250 g
-
äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur200 g
-
vinäger1 tesked
-
äkta vaniljextrakt1 tesked
-
majsmjöl (stärkelse)10 g
Halloncoulis
-
hallon200 g
-
socker100 g
-
citronsaft20 g
Vispad grädde och montering
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt500 g
-
fikon (προαιρετικό πεδίο)2 - 4
-
granatäpple urkärnad1
-
färska myntablad2 kvistar
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
358.5 kcal /
1500.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
19.1 g
Υδατάνθρακες
45.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.5 g
Νάτριο
54.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nyårsbuffé
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJultårta
Καμία βαθμολογία
Jordgubbspaj
40 λεπτ.
Citronmarängmuffins
Καμία βαθμολογία
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Καμία βαθμολογία
Snöflingetårta
Καμία βαθμολογία
Apelsinringar
Καμία βαθμολογία
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Καμία βαθμολογία
Mandelstjärnor
1ωρ. 15 λεπτ.
Julgran av kakor
Καμία βαθμολογία
Honung- & sesamkakor
Καμία βαθμολογία
Pumpapudding
1ωρ. 15 λεπτ.
Mint Choc Chip
Καμία βαθμολογία