
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trifle med champagne och bär
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
16 glas
Υλικά
Krossade savoiardikex
-
savoiardikex halverade200 g
Bärsås
-
färska jordgubbar250 g
-
färska hallon250 g
-
citronsaft30 g
-
socker100 g
-
mousserande vin200 g
-
agar agar1 ½ teskedar
Kräm
-
socker50 g
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt300 g
-
mascarponeost300 g
Montering
-
röda vinbär till garnering200 g
-
färska myntablad till garnering20 g
Διατροφή ανά 1 glas
Θερμίδες
241.5 kcal /
1010.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Νάτριο
95.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nyårsbuffé
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJultårta
Καμία βαθμολογία
Jordgubbspaj
40 λεπτ.
Citronmarängmuffins
Καμία βαθμολογία
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Καμία βαθμολογία
Snöflingetårta
Καμία βαθμολογία
Apelsinringar
Καμία βαθμολογία
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Καμία βαθμολογία
Mandelstjärnor
1ωρ. 15 λεπτ.
Julgran av kakor
Καμία βαθμολογία
Honung- & sesamkakor
Καμία βαθμολογία
Pumpapudding
1ωρ. 15 λεπτ.
Mint Choc Chip
Καμία βαθμολογία