
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trifle med champagne och bär
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
16 glas
Υλικά
Krossade savoiardikex
-
savoiardikex halverade200 g
Bärsås
-
färska jordgubbar250 g
-
färska hallon250 g
-
citronsaft30 g
-
socker100 g
-
mousserande vin200 g
-
agar agar1 ½ teskedar
Kräm
-
socker50 g
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt300 g
-
mascarponeost300 g
Montering
-
röda vinbär till garnering200 g
-
färska myntablad till garnering20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 glas
Νάτριο
95.5 mg
Πρωτεΐνη
3.3 g
Θερμίδες
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Λιπαρά
14.8 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
22.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nyårsbuffé
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJultårta
Pas d’évaluation
Jordgubbspaj
40min
Citronmarängmuffins
Pas d’évaluation
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Pas d’évaluation
Snöflingetårta
Pas d’évaluation
Apelsinringar
Pas d’évaluation
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Pas d’évaluation
Mandelstjärnor
1h 15min
Julgran av kakor
Pas d’évaluation
Honung- & sesamkakor
Pas d’évaluation
Pumpapudding
1h 15min
Mint Choc Chip
Pas d’évaluation