Trifle med champagne och bär

Trifle med champagne och bär

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
16 glas

Υλικά

Krossade savoiardikex
  • savoiardikex halverade
    200 g
Bärsås
  • färska jordgubbar
    250 g
    250 g frysta jordgubbar
  • färska hallon
    250 g
    250 g frysta hallon
  • citronsaft
    30 g
  • socker
    100 g
  • mousserande vin
    200 g
  • agar agar
    1 ½ teskedar
Kräm
  • socker
    50 g
  • vispgrädde, 30–40 % fetthalt
    300 g
  • mascarponeost
    300 g
Montering
  • röda vinbär till garnering
    200 g
    200 g cocktailbär, till garnering
  • färska myntablad till garnering
    20 g

Διατροφή ανά 1 glas

Θερμίδες 241.5 kcal / 1010.3 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 14.8 g
Υδατάνθρακες 22.6 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Νάτριο 95.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων