Συσκευές & Αξεσουάρ
Τσίζκεϊκ με αναρή και γιαούρτι
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                30 κομμάτια
              
            Υλικά
- 
          νερό200 γρ.
- 
          ζελέ σε σκόνη, γεύση λεμόνι1 φακελάκι
- 
          βούτυρο, ανάλατο σε κύβους60 γρ.
- 
          μπισκότα digestive400 γρ.
- 
          ζάχαρη100 γρ.
- 
          αναρή φρέσκα, ανάλατη, κομμένη στα έξι500 γρ.
- 
          γιαούρτι άπαχο200 γρ.
- 
          κρέμα γάλακτος250 γρ.
Σάλτσα με φρούτα του δάσους (βλ. συμβουλή)
- 
          νερό45 γρ.
- 
          κορν φλάουερ20 γρ.
- 
          φρούτα του δάσους κατεψυγμένα400 γρ.
- 
          ζάχαρη50 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        249 kJ  / 
                        60 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        17 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚρέμα βανίλιας (custard)
15 λεπτ.
Κρέμα με μπισκότα Morning Coffee
5ωρ. 30 λεπτ.
Κραμπλ μήλου
45 λεπτ.
Παστίτσια (παρφέ) με φιστίκια Αιγίνης και γέμιση σοκολάτας
30 λεπτ.
Γρήγορο γλυκό με φράουλες
5 λεπτ.
Κυδωνόπαστο
45 λεπτ.
Κρεμ μπρουλέ σοκολάτας
Καμία βαθμολογία
Μπουρέκια με αναρή
2ωρ.
Τάρτα με φρούτα
2ωρ. 40 λεπτ.
Κρέμα σοκολάτας
1ωρ. 20 λεπτ.
Προφιτερόλ
2ωρ.
Banana bread με περίσσευμα προζυμιού
Καμία βαθμολογία
 
                     
                     
                        
                       
                                     
                                     
                                     
                                     
                       
                      