
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
89.8 kcal /
375 kJ
Πρωτεΐνη
2.8 g
Λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
15.8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
13.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Easy marshmallows
4ωρ. 25 λεπτ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Gluten free carrot and almond cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.