Συσκευές & Αξεσουάρ
Basis kippenbouillon
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 portie
Υλικά
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
3402 mg
Πρωτεΐνη
65 g
Θερμίδες
2268 kJ /
540 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
11 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Chanoeka
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWitte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Καμία βαθμολογία
Butternutsoep met Curry en Mango
30 λεπτ.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Veelzijdige gladde soep
45 λεπτ.
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Καμία βαθμολογία
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 λεπτ.
Tunesische Chorba
45 λεπτ.
Parelgerst- en champignonsoep
Καμία βαθμολογία
Matzeballen
Καμία βαθμολογία
Gazpacho met kers en munt
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise met pasta
35 λεπτ.
Mexicaanse limoensoep
40 λεπτ.