
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
520 mg
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
3090 kJ /
739 kcal
Λιπαρά
30 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
85 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw chocolate snaps
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond and pear tart
40 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 λεπτ.
Apple sponge pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
Blackberry frozen yoghurt
12ωρ. 5 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Neapolitan ice cream cake
21ωρ. 10 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24ωρ. 40 λεπτ.