
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
739 kcal /
3090 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
85 g
Φυτικές ίνες
9 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
520 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Strawberry jelly slice
2ωρ. 40 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1ωρ. 20 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate brownie trifle
6ωρ.
Brandy cream
15 λεπτ.
Crunchy caramel popcorn
2ωρ. 15 λεπτ.
Panforte
1ωρ. 30 λεπτ.