
Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramel peach brioche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Brioche
-
white sugar50 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
milk120 g
-
unsalted butter30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
baker's flour320 g
-
sea salt½ tsp
Caramel sauce
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water30 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter30 g
Assembly
-
cream cheese softened120 g
-
baker's flour to dust
-
cinnamon sugar to sprinkle1 tbsp
-
yellow peach ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges1
-
flaked almonds toasted (see Tips)1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
203.3 mg
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
2195.8 kJ /
524.8 kcal
Λιπαρά
22.9 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.1 g
Υδατάνθρακες
73.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBoston Bun
2 godz. 45 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Meringues
5 godz.
Almond tuiles
30 min
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Piernik (Polish honey cake)
2 godz. 50 min
Black forest cake
5 godz.
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Ombré cake
4 godz.
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min