Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
  • 1700 g di acqua
  • 400 g di patate intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
  • 200 g di topinambur interi con la buccia
  • 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di sale + q.b.
  • 150 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • burro q.b.
  • 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
  • 20 g di burro
  • 250 g di latte
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 891.6 mg
Πρωτεΐνη 18.4 g
Θερμίδες 1637.5 kJ / 391.3 kcal
Λιπαρά 17.2 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.2 g
Υδατάνθρακες 43.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων