
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
canned chickpeas14 oz
-
cauliflower florets19 oz
-
rainbow carrots cut into pieces8 oz
-
red onion cut into wedges4 oz
-
sweet mini peppers stem removed, cut into pieces5 oz
-
Persian cucumbers trimmed, cut into pieces6 oz
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
water1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
feta cheese crumbled8 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
635.7 kcal /
2659.7 kJ
Πρωτεΐνη
18.7 g
Λιπαρά
46.7 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.2 g
Νάτριο
1086 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Spring Garden
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpring Garden Minestrone Soup
50min
Shrimp Aguachile
15min
5-Second Rainbow Salad
5min
Fish Ceviche
3h 25min
Savory Three Cheese Tart
1h 50min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25min
Ceviche
1h 10min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
Pas d’évaluation