Ανάποδο κέικ με τζίντζερ και αχλάδι

Ανάποδο κέικ με τζίντζερ και αχλάδι

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
16 μερίδες

Υλικά

Καραμέλα
  • βούτυρο, αλατισμένο για το βουτύρωμα
  • μαύρη ζάχαρη
    100 γρ.
  • αχλάδια (ποικιλίας Bosc), κομμένα κατά μήκος σε λεπτές φέτες (5 χλστ.)
    4
Κέικ με τζίντζερ
  • καραμελωμένο τζίντζερ, σε σιρόπι (περίπου 60 γρ.) (βλ. συμβούλη)
    6 κομμάτια
  • βούτυρο, αλατισμένο
    125 γρ.
  • golden syrup (σιρόπι καραμελωμένης ζάχαρης)
    250 γρ.
  • σιρόπι από βαζάκι καραμελωμένου τζίντζερ
    50 γρ.
  • τζίντζερ σε σκόνη
    1 ½ κ.σ.
  • κανέλα, αλεσμένη
    ¾ κ.γλ.
  • μαύρη ζάχαρη
    150 γρ.
  • αλεύρι self-raising
    375 γρ.
  • μαγειρική σόδα
    1 ½ κ.γλ.
  • αυγά
    3
  • πλήρες γάλα
    360 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 352.5 kcal / 1480.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 56.9 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 426.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων