
Συσκευές & Αξεσουάρ
Persian honeycomb bark
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
335 g
Υλικά
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 335 g
Νάτριο
2246.3 mg
Πρωτεΐνη
16.7 g
Θερμίδες
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Λιπαρά
40.3 g
Φυτικές ίνες
9.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
286.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Everyday
68 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7ωρ. 5 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12ωρ. 20 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Panforte
1ωρ. 30 λεπτ.
Fruity dream
10 λεπτ.
Coconut matcha panna cotta
3ωρ. 50 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2ωρ. 40 λεπτ.
Orange and passionfruit Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.