
Συσκευές & Αξεσουάρ
White chocolate and tropical trifle
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Sponge
-
eggs3
-
caster sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
self-raising flour100 g
White chocolate mousse
-
coconut milk160 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces250 g
-
cream cheese80 g
-
thickened cream (see Tips)450 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Passionfruit syrup
-
water50 g
-
caster sugar50 g
-
fresh passionfruit pulp strained1
Assembly
-
fresh mangoes thinly sliced2
-
fresh passionfruit pulp removed2
-
fresh pineapple peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
550.7 kcal /
2304 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
35.5 g
Υδατάνθρακες
53.2 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
188.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Everyday
68 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Easy marshmallows
4ωρ. 25 λεπτ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Gluten free carrot and almond cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.