
Συσκευές & Αξεσουάρ
White chocolate and tropical trifle
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Sponge
-
eggs3
-
caster sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
self-raising flour100 g
White chocolate mousse
-
coconut milk160 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
white chocolate broken into pieces250 g
-
cream cheese80 g
-
thickened cream (see Tips)450 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Passionfruit syrup
-
water50 g
-
caster sugar50 g
-
fresh passionfruit pulp strained1
Assembly
-
fresh mangoes thinly sliced2
-
fresh passionfruit pulp removed2
-
fresh pineapple peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
550.7 kcal /
2304 kJ
Πρωτεΐνη
6.8 g
Λιπαρά
35.5 g
Υδατάνθρακες
53.2 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
188.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Everyday
68 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Chocolate pudding
6h 30min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Floating islands
1h
Summer ice cream cake
4h 50min
Haupia Pie
3h
Coffee semifreddo
6h 30min
Panna cotta
6h 15min