Συσκευές & Αξεσουάρ
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
9 adet
Υλικά
Lahmacun Hamuru
-
su165 g
-
un300 g
-
tuz¾ tk
Lahmacun İçi, Hamurun Açılması ve Pişirilmesi
-
kuzu kıyma (döş, tek çekim), lahmacun için225 g
-
dana kıyma (döş, tek çekim)175 g
-
sarımsak (προαιρετικό πεδίο)2
-
maydanoz yaprağı, taze90 g
-
yeşil dolmalık biber çekirdeksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)120 g
-
kapya biber çekirdeksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)120 g
-
domates olgun, orta boy, sekize bölünmüş450 g
-
tuz1 tk
-
karabiber½ tk
-
pul biber damak tadına göre½ - 1 tk
-
un hamuru açmak için
-
limon servis etmek için
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 adet
Νάτριο
621.6 mg
Πρωτεΐνη
13.2 g
Θερμίδες
1216.9 kJ /
290.8 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
37.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCantık
50 λεπτ.
Peynirli Poğaça
1ωρ. 30 λεπτ.
Açma
2ωρ.
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25ωρ. 10 λεπτ.
Bol Tahıllı Kraker
30 λεπτ.
Otlu Gözleme
1ωρ. 50 λεπτ.
Mantarlı ve Sucuklu Pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Plaska
1ωρ. 15 λεπτ.
Kaşarlı Pide
1ωρ. 45 λεπτ.
Ketojenik Krakerler
1ωρ.
Pizza Margherita
2ωρ. 15 λεπτ.
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 λεπτ.