
Συσκευές & Αξεσουάρ
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
8 portions
Υλικά
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
58.7 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Λιπαρά
43.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
26.7 g
Υδατάνθρακες
41.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Everyday
68 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7ωρ. 5 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12ωρ. 20 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Panforte
1ωρ. 30 λεπτ.
Fruity dream
10 λεπτ.
Coconut matcha panna cotta
3ωρ. 50 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2ωρ. 40 λεπτ.
Orange and passionfruit Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.