Συσκευές & Αξεσουάρ
Charlotte Russe
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
149.8 mg
Πρωτεΐνη
12.5 g
Θερμίδες
2187.1 kJ /
522.7 kcal
Λιπαρά
29.6 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
53.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Retro
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and vanilla marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Spooky shortbread fingers
1ωρ. 50 λεπτ.
Ghost meringues
12ωρ. 25 λεπτ.
Vanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate ice cream
24ωρ. 20 λεπτ.
Apple sponge pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
Mango and labne slice
28ωρ.
Cookidoo 10th Anniversary cake
4ωρ.
Waffle cones
35 λεπτ.
Harlequin custard (TM6)
15 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Banana coconut ice blocks
7ωρ. 15 λεπτ.