
Συσκευές & Αξεσουάρ
Charlotte Russe
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
149.8 mg
Πρωτεΐνη
12.5 g
Θερμίδες
2187.1 kJ /
522.7 kcal
Λιπαρά
29.6 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
53.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Retro
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7ωρ. 5 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12ωρ. 20 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Ombré cake
4ωρ.
Panforte
1ωρ. 30 λεπτ.
Fruity dream
10 λεπτ.
Coconut matcha panna cotta
3ωρ. 50 λεπτ.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8ωρ. 50 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2ωρ. 40 λεπτ.
Orange and passionfruit Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.