
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto med bacon og kål
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portioner
Υλικά
-
cheddar skåret i stykker (2 cm)100 g
-
bacon skåret i stykker (2 cm)150 g
-
grønkål (f.eks. hispi eller savoy), fint skåret150 g
-
olivenolie15 g
-
havsalt2 tsk
-
forårsløg skåret i stykker100 g
-
smør i tern30 g
-
sort peber, stødt½ tsk
-
risottoris (f.eks. carnaroli, Arborio)400 g
-
hvidvin, tør150 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1 ½
-
vand850 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
504 kcal /
2107 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
919 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Irsk mad
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetarlasagne
Καμία βαθμολογία
Bagt mac and cheese med grøntsager
Καμία βαθμολογία
Japansk ramen
Καμία βαθμολογία
Soba nudler
Καμία βαθμολογία
Japanske ramen nudler
Καμία βαθμολογία
Dumpling dej
Καμία βαθμολογία
Kinesiske ægnudler
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία