Risotto med bacon og kål

Risotto med bacon og kål

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portioner

Υλικά

  • cheddar skåret i stykker (2 cm)
    100 g
  • bacon skåret i stykker (2 cm)
    150 g
  • grønkål (f.eks. hispi eller savoy), fint skåret
    150 g
  • olivenolie
    15 g
  • havsalt
    2 tsk
  • forårsløg skåret i stykker
    100 g
  • smør i tern
    30 g
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • risottoris (f.eks. carnaroli, Arborio)
    400 g
  • hvidvin, tør
    150 g
  • hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1 ½
    1 ½ tsk hønsebouillon
  • vand
    850 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 504 kcal / 2107 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 919 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων