Συσκευές & Αξεσουάρ
冷湯浸秋葵茄子
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 人份
Υλικά
-
茄子1 支
-
新鮮秋葵12 支
-
鹽1 茶匙
-
水350 克
-
1 小塊 昆布, ,約2公分烹大師鰹魚高湯粉¼ 茶匙
-
冰水
-
醬油½ 茶匙
-
味醂3 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
柴魚片 多備一些10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
158.3 mg
Πρωτεΐνη
2.4 g
Θερμίδες
241.8 kJ /
57.8 kcal
Λιπαρά
0.4 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
11.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
慶端午
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν