Pâté di vitello in gelatina

Pâté di vitello in gelatina

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • 65 g di cipolla bianca a pezzi
  • 70 g di lardo a pezzi
  • 70 g di pancetta dolce, a cubetti
  • 40 g di burro
  • 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 150 g di vino bianco secco
  • 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 rametti di maggiorana le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 bacche di ginepro
  • 220 g di burro fuso
  • 20 g di Marsala
  • 20 g di Cognac
Gelatina
  • 1000 g di acqua
  • 2 dadi per gelatina
  • 40 g di Marsala
  • 1 pizzico di sale
  • cetriolini sott'aceto (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • olive nere (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • olive verdi (προαιρετικό πεδίο) a piacere
  • capperi (προαιρετικό πεδίο) a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 461.9 kcal / 1932.4 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 39.9 g
Υδατάνθρακες 3.1 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.6 g
Νάτριο 349 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων