Tartine con gelatina

Tartine con gelatina

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
30 pezzi

Υλικά

Maionese
  • 300 g di olio di semi di girasole
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale
Gelatina
  • 250 g di acqua
  • 1 dado per gelatina
  • 250 g di acqua fredda
  • 30 g di brandy
Farcitura
  • 10 code di gambero fresche pulite ed eviscerate
  • 1500 g di acqua
  • 5 uova di quaglia
  • 10 asparagi le punte
Terminare la preparazione
  • 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
  • 6 steli di erba cipollina fresca tritati finemente
  • 5 fette di salmone affumicato

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 149.5 kcal / 625.6 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 5.8 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 177.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων