
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porties
Υλικά
Raviolideeg
-
bloem200 g
-
eieren2
-
olijfolie1 el
Raviolivulling
-
verse peterselie plus extra voor de garnering2 takjes
-
Parmezaanse kaas40 g
-
gepelde walnoten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
peer in blokjes (1 cm)100 g
-
zongedroogde tomaten gehalveerd20 g
-
ricotta150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Champagnesaus
-
knoflookteentje1
-
sjalot30 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
bloem1 tl
-
groentenbouillon180 g
-
Champagne200 g
-
room, 20 % vet20 g
-
zout1 - 2 tl
-
water1 - 1 ½ l
-
grenadine20 g
Διατροφή ανά 4 porties
Θερμίδες
2567.4 kcal /
10742 kJ
Πρωτεΐνη
78.1 g
Λιπαρά
138.9 g
Υδατάνθρακες
223.7 g
Φυτικές ίνες
16.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
59.8 g
Νάτριο
5637.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

140 jaar Vorwerk
16 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSushi donuts
50 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Brak ocen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Spaghetti met tonijn
40 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Zalm met rijst en champignons
Brak ocen
Rijst met kip en champignons
30 min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Brak ocen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Pasta met crème van pistache
30 min