Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

4.5 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 pezzi

Υλικά

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di latte
  • 3 uova
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati e a pezzetti
  • 150 g di Emmental a cubetti

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 221.3 kcal / 925.8 kJ
Πρωτεΐνη 10.6 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 17.7 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.8 g
Νάτριο 514.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων