Roselle Payasam

Roselle Payasam

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • ghee
    30 g
  • cashew nuts cut in half length wise
    15 g
  • raisins
    15 g
  • vermicelli cut in 4 cm length
    100 g
  • small sago soaked for 10 minutes
    70 g
  • fresh roselle calyx
    10 g
    8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm length
  • water
    800 g
  • evaporated milk
    200 g
  • unsweetened almond milk
    100 g
  • sugar adjust to taste
    100 - 120 g
  • salt
    ¾ tsp
  • vanilla extract
    1 tsp
  • pistachios (προαιρετικό πεδίο) crushed, to garnish
    10 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 252 kcal / 1057 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 37 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων