
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roselle Payasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
ghee30 g
-
cashew nuts cut in half length wise15 g
-
raisins15 g
-
vermicelli cut in 4 cm length100 g
-
small sago soaked for 10 minutes70 g
-
fresh roselle calyx10 g
-
water800 g
-
evaporated milk200 g
-
unsweetened almond milk100 g
-
sugar adjust to taste100 - 120 g
-
salt¾ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
pistachios (προαιρετικό πεδίο) crushed, to garnish10 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
252 kcal /
1057 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
37 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Deepavali Festive Delights
16 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2ωρ.
Rhubarb Ice Cream
36ωρ. 25 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9ωρ. 30 λεπτ.
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Chocolate pudding
6ωρ. 30 λεπτ.
Scottish Tablet
2ωρ. 15 λεπτ.
Edna's Lemon Curd Teacake
40 λεπτ.
Southern Peach Cobbler
1ωρ. 15 λεπτ.
Dairy-free Mocha Ice Cream
8ωρ. 5 λεπτ.