Συσκευές & Αξεσουάρ
Roselle Payasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
ghee30 g
-
cashew nuts cut in half length wise15 g
-
raisins15 g
-
vermicelli cut in 4 cm length100 g
-
small sago soaked for 10 minutes70 g
-
8 g dried roselle calyces, cut in 1 cm lengthfresh roselle calyx10 g
-
water800 g
-
evaporated milk200 g
-
unsweetened almond milk100 g
-
sugar adjust to taste100 - 120 g
-
salt¾ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
pistachios (προαιρετικό πεδίο) crushed, to garnish10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
37 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
1057 kJ /
252 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Deepavali Festive Delights
16 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChristmas tiramisu
24ωρ. 20 λεπτ.
Maple Cranberry Gingerbread
1ωρ. 25 λεπτ.
Honeycomb
1ωρ. 30 λεπτ.
Sufganiyot
2ωρ. 30 λεπτ.
Gin and lime pie
3ωρ. 10 λεπτ.
Deconstructed Lemon Tarts
30 λεπτ.
Coconut and Pistachio Delight
1ωρ. 5 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon
15 λεπτ.
Berry mousse
4ωρ. 50 λεπτ.
Angel Berry Trifle
30 λεπτ.
Chocolate and anise fruit bark
2ωρ. 20 λεπτ.