
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenvrije quiche Lorraine
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 sneetjes
Υλικά
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Διατροφή ανά 1 sneetje
Θερμίδες
315.5 kcal /
1320.2 kJ
Πρωτεΐνη
9.5 g
Λιπαρά
24.8 g
Υδατάνθρακες
14.7 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.3 g
Νάτριο
575.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenvrij bakken
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza-Burrata
Καμία βαθμολογία
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Pizza Diavola
Καμία βαθμολογία
Napolitaanse Pizza
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Fatayer met kaas en munt
2ωρ.
Ovenburger
1ωρ. 45 λεπτ.
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Καμία βαθμολογία
Flatbread met peer en geitenkaas
3ωρ.