
Συσκευές & Αξεσουάρ
Raspberry ripple cones
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
9 portions
Υλικά
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
421.8 kcal /
1764.7 kJ
Πρωτεΐνη
5.8 g
Λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
52 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.2 g
Νάτριο
76.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Beat the heat
23 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilla bean marshmallows
2ωρ. 15 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Easy marshmallows
4ωρ. 25 λεπτ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1ωρ. 5 λεπτ.
Gluten free carrot and almond cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Portuguese-style crème brûlée
25 λεπτ.