蓮藕煎餅

蓮藕煎餅

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 片

Υλικά

  • 400 克
  • 蓮藕 去皮,切片
    170 克
  • 蓮藕粉
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青蔥 切蔥花
    20 克
  • 芝麻葉 (προαιρετικό πεδίο) (韓國芝麻葉),切碎
    1 茶匙
    1 茶匙 紫蘇葉, ,切碎
  • 蓮藕 去皮,切片,約0.3 公分
    16 片
  • 1 大匙

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 8 片

Νάτριο 254.8 mg
Πρωτεΐνη 6.3 g
Θερμίδες 1252.2 kJ / 299.3 kcal
Λιπαρά 14.3 g
Φυτικές ίνες 11.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 41.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων