Συσκευές & Αξεσουάρ
蓮藕煎餅
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 片
Υλικά
-
水400 克
-
蓮藕 去皮,切片170 克
-
蓮藕粉1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 切蔥花20 克
-
1 茶匙 紫蘇葉, ,切碎芝麻葉 (προαιρετικό πεδίο) (韓國芝麻葉),切碎1 茶匙
-
蓮藕 去皮,切片,約0.3 公分16 片
-
油1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 8 片
Νάτριο
254.8 mg
Πρωτεΐνη
6.3 g
Θερμίδες
1252.2 kJ /
299.3 kcal
Λιπαρά
14.3 g
Φυτικές ίνες
11.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
蔬食潮流
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν