
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain aux Cereales
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 15 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Starter Dough
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour50 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dough
-
oil for greasing
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour110 g
-
strong wholemeal bread flour110 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
sesame seeds35 g
-
linseeds30 g
-
water boiling100 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
108 kcal /
450 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Breads From Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreek Easter Bread (Tsoureki)
2ωρ. 20 λεπτ.
Italian Easter Bread
3ωρ. 50 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1ωρ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Irish Soda Bread
45 λεπτ.
Potato Farls
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed Pesto Bread Rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten-free Bread
Καμία βαθμολογία
Hot Cross Buns
3ωρ. 50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.