Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain aux Cereales
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 15 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Starter Dough
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour50 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dough
-
oil for greasing
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour110 g
-
strong wholemeal bread flour110 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
sesame seeds35 g
-
linseeds30 g
-
water boiling100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
450 kJ /
108 kcal
Λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Breads From Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPan-fried Bao Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Pain d'Epi
2ωρ. 40 λεπτ.
Christmas Tree Pull-apart Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Chorizo Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Iranian Barbari
2ωρ. 30 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Nut Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Soda Bread with Feta
30 λεπτ.
Sweet Breakfast Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Wholemeal Pitta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.