
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain aux Cereales
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 15 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Starter Dough
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour50 g
-
water50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dough
-
oil for greasing
-
dried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour110 g
-
strong wholemeal bread flour110 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
sesame seeds35 g
-
linseeds30 g
-
water boiling100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
108 kcal /
450 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
3.2 g
Υδατάνθρακες
15.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Breads From Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Sweet Breakfast Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Curry Bread Rolls
2ωρ. 10 λεπτ.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1ωρ.
Rye Bread Rolls- Bürli
12ωρ.
Gluten-free Artisan Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Rye Bread Rolls
4ωρ.
Cottage Loaf
3ωρ. 30 λεπτ.