Torta salata ricotta e spinaci

Torta salata ricotta e spinaci

4.7 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 fette

Υλικά

Pasta brisèe
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci freschi in foglia
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di scalogno a listarelle
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di ricotta ben scolata
    100 g
  • uovo
    1

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 232 kcal / 970 kJ
Πρωτεΐνη 7.6 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 17.3 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 272 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων