Torta salata ricotta e spinaci

Torta salata ricotta e spinaci

4.7 117 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 fette

Υλικά

Pasta brisèe
  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 300 g di spinaci freschi in foglia
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di scalogno a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta ben scolata
  • 1 uovo

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Νάτριο 272 mg
Πρωτεΐνη 7.6 g
Θερμίδες 970 kJ / 232 kcal
Λιπαρά 15.2 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 17.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων