Μους σοκολάτας με πορτοκάλι

Μους σοκολάτας με πορτοκάλι

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • μαύρη σοκολάτα τουλάχιστον 60% κακάο, σε σταγόνες ή κομμάτια
    200 γρ.
  • κρέμα γάλακτος, πλήρη (περίπου 48% λιπαρά)
    200 γρ.
  • μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα) χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια
    4
  • λικέρ πορτοκαλιού (π.χ. Cointreau ή Grand Marnier)
    1 κ.σ.
  • ζάχαρη
    50 γρ.
  • πορτοκάλι μόνο τη φλούδα, σε λεπτές φέτες, για το σερβίρισμα
    1

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 7.8 g
Θερμίδες 1840 kJ / 440 kcal
Λιπαρά 34.8 g
Υδατάνθρακες 23.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

Πάβλοβα με φρούτα του δάσους

5.0(4)

5ωρ. 30 λεπτ.

Γλυκιά κρέμα από γάλα

Γλυκιά κρέμα από γάλα

4.7(3)

25 λεπτ.

Μπουγάτσα

Μπουγάτσα

3.9(16)

50 λεπτ.

Banana bread με περίσσευμα προζυμιού

Banana bread με περίσσευμα προζυμιού

Καμία βαθμολογία

Μπισκότα σοκολάτας με περίσσευμα προζυμιού

Μπισκότα σοκολάτας με περίσσευμα προζυμιού

Καμία βαθμολογία

Γλυκό ψυγείου με μήλα και κρέμα μπισκότου speculoos

Γλυκό ψυγείου με μήλα και κρέμα μπισκότου speculoos

Καμία βαθμολογία

Επιδόρπιο γιαουρτιού με μέλι, σύκα και καρύδια

Επιδόρπιο γιαουρτιού με μέλι, σύκα και καρύδια

5.0(3)

2ωρ. 10 λεπτ.

Κραμπλ με μπανάνα και αχλάδι

Κραμπλ με μπανάνα και αχλάδι

Καμία βαθμολογία

Τσίζκεϊκ-παγωτό με γιαούρτι και μύρτιλα

Τσίζκεϊκ-παγωτό με γιαούρτι και μύρτιλα

4.0(1)

14ωρ. 55 λεπτ.

Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα

Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα

5.0(1)

15 λεπτ.

Καλοκαιρινή τούρτα-παγωτό

Καλοκαιρινή τούρτα-παγωτό

5.0(1)

4ωρ. 50 λεπτ.

Επιδόρπιο ουράνιο τόξο με γιαούρτι και φρούτα

Επιδόρπιο ουράνιο τόξο με γιαούρτι και φρούτα

4.0(1)

20 λεπτ.

Εμφάνιση όλων