Μους σοκολάτας με πορτοκάλι

Μους σοκολάτας με πορτοκάλι

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • μαύρη σοκολάτα τουλάχιστον 60% κακάο, σε σταγόνες ή κομμάτια
    200 γρ.
  • κρέμα γάλακτος, πλήρη (περίπου 48% λιπαρά)
    200 γρ.
  • μεγάλα αυγά (63-73 γρ. το καθένα) χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια
    4
  • λικέρ πορτοκαλιού (π.χ. Cointreau ή Grand Marnier)
    1 κ.σ.
  • ζάχαρη
    50 γρ.
  • πορτοκάλι μόνο τη φλούδα, σε λεπτές φέτες, για το σερβίρισμα
    1

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 7.8 g
Θερμίδες 1840 kJ / 440 kcal
Λιπαρά 34.8 g
Υδατάνθρακες 23.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων
Δούκισσα νηστίσιμη

Δούκισσα νηστίσιμη

4.9(14)

2ωρ. 30 λεπτ.

Μπουρέκια με αναρή

Μπουρέκια με αναρή

5.0(2)

2ωρ.

Τάρτα με φρούτα

Τάρτα με φρούτα

3.6(7)

2ωρ. 40 λεπτ.

Μπισκότα γεμιστά

Μπισκότα γεμιστά

4.8(13)

1ωρ. 10 λεπτ.

Παγωτό καϊμάκι

Παγωτό καϊμάκι

4.5(4)

11ωρ. 30 λεπτ.

Τσίζκεϊκ-παγωτό με γιαούρτι και μύρτιλα

Τσίζκεϊκ-παγωτό με γιαούρτι και μύρτιλα

Καμία βαθμολογία

Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα

Γρήγορο επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα

Καμία βαθμολογία

Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού

Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού

Καμία βαθμολογία

Κέικ με μύρτιλα, γλάσο από τυρί κρέμα, και κρέμα λεμονιού

Κέικ με μύρτιλα, γλάσο από τυρί κρέμα, και κρέμα λεμονιού

Καμία βαθμολογία

Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Αχλάδια με βανίλια και λευκό κρασί, και κραμπλ αμυγδάλου

Καμία βαθμολογία

Σάντουιτς με ομελέτα ατμού, κατσικίσιο τυρί και τσάτνεϊ από καραμελωμένα κρεμμύδια

Σάντουιτς με ομελέτα ατμού, κατσικίσιο τυρί και τσάτνεϊ από καραμελωμένα κρεμμύδια

Καμία βαθμολογία

Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό

Κέικ σοκολάτας-Φλαν στον ατμό

5.0(1)

7ωρ.

Εμφάνιση όλων