Spanakopita

Spanakopita

4.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Pasta fillo
  • 130 g di acqua + q.b.
  • 280 g di farina tipo 0
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 15 g di aceto di vino bianco
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 500 g di spinaci freschi
  • 120 g di cipolla bianca in quarti
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 1 - 2 pizzichi di aneto secco
    1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
  • amido di mais (maizena) (προαιρετικό πεδίο) q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 345 kcal / 1444 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 1050.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων