
Συσκευές & Αξεσουάρ
High Protein Brot (glutenfrei)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
Am Vorabend
-
braune Linsen, getrocknet300 g
-
Kichererbsen, getrocknet100 g
-
Wasser
Zubereitung
-
Haferflocken100 g
-
Wasser320 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)80 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Apfelessig10 g
-
Olivenöl30 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
93 kcal /
387 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
179 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Veggie Protein-Kicks
5 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Dinkel-Bürli
11ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Tomatenbrot
1ωρ. 35 λεπτ.
Dinkelweckerl
23ωρ. 40 λεπτ.
Kartoffelbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Knusperspitze
5ωρ. 30 λεπτ.
Körnerbrötchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Handsemmerl
10ωρ. 55 λεπτ.
Pesto-Hörnchen
1ωρ. 20 λεπτ.