
Συσκευές & Αξεσουάρ
High Protein Brot (glutenfrei)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
Am Vorabend
-
braune Linsen, getrocknet300 g
-
Kichererbsen, getrocknet100 g
-
Wasser
Zubereitung
-
Haferflocken100 g
-
Wasser320 g
-
Flohsamenschalen25 g
-
gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)80 g
-
Salz1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Apfelessig10 g
-
Olivenöl30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
93 kcal /
387 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
179 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Veggie Protein-Kicks
5 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPitabrote
2 Std.
Möhren-Curry-Brot
1 Std. 30 Min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Brioche
2 Std.
Brioche
9 Std. 30 Min
Maisbrot
1 Std. 5 Min
Gefüllte marokkanische Brote
2 Std. 45 Min
Glutenfreies Weißbrot
4 Std. 25 Min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Vollkornbrot
5 Std.
Allrounder-Brot
45 Min
Knäckebrot mit Parmesan und Rosmarin
1 Std.