
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranes Rosmarinbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
12 Portionen
Υλικά
-
Rosmarin, frisch agbezupft20 g
-
Salz1 ½ TL
-
Wasser400 g
-
frische Germ25 g
-
Zucker2 Prisen
-
Weizenmehl etwas mehr zum Bemehlen600 g
-
Olivenöl und 2 Esslöffel zum Bestreichen60 g
-
Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
-
Olivenöl1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 TL
-
Salz, grob½ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
258 kcal /
1079 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
373 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Varoma® Casserole
6 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Dinkel-Bürli
11ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Tomatenbrot
1ωρ. 35 λεπτ.
Dinkelweckerl
23ωρ. 40 λεπτ.
Kartoffelbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Knusperspitze
5ωρ. 30 λεπτ.
Körnerbrötchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Handsemmerl
10ωρ. 55 λεπτ.
Pesto-Hörnchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.