
Συσκευές & Αξεσουάρ
The best ricotta gnocchi
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
891 mg
Πρωτεΐνη
23.6 g
Θερμίδες
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Λιπαρά
18.7 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.7 g
Υδατάνθρακες
41.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoneycomb butter
10min
Quick herb paste
10min
Citrus salt
35min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
TM7 Demo (NZ)
Pas d’évaluation
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Gluten free loaves
2h 15min
Boiled pasta
20min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Spicy Cajun rub
5min
Chilli oil
25min
Brown sugar spice rub
5min