Veganske frokostpølser

Veganske frokostpølser

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 porsjoner

Υλικά

Ris
  • vann
    1200 g
  • ris, brun
    200 g
Grønnsakspølser
  • havregryn
    150 g
  • sopp, fersk
    50 g
  • tofu, fast delt i biter (2-3 cm)
    200 g
  • squash delt i biter (2-3 cm)
    50 g
  • løk, gul delt i kvarte
    100 g
  • tomater, tørkete, i olje drenert
    80 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • soyasaus
    2 ss
  • rosmarin, fersk bare blader
    2 kvister
  • flatbladet persille, fersk bare blader
    5 kvister
  • salvieblad, fersk bare blader
    10 kvister
  • fennikelfrø, tørket
    1 ts
  • næringsgjær (se tips)
    1 ss
  • xanthan gum (se tips)
    1 ts
  • nøytral olje for steking
    2 - 4 ss
  • tomatsaus til servering

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 431.5 kcal / 1812.2 kJ
Πρωτεΐνη 13.5 g
Λιπαρά 19.1 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 613 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων