Fersken i hvitvinsirup

Fersken i hvitvinsirup

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 porsjoner

Υλικά

  • fersken kommer an på størrelse
    6 - 8
  • lønnesirup, ren
    100 g
  • hvitvin
    600 g
  • vann
    300 g
  • kanelstenger
    2
  • vaniljestang del i to på langs og skrapt frø
    1
  • sitronsaft (ca. 2 sitroner)
    80 g
  • sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg
    6 stykker
  • stjerneanis
    3
  • mynte, fersk kun blader, til pynt
    1 - 2 kvister
  • gresk yoghurt to serve (valgfritt)

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 230.5 kcal / 968.3 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 1.6 g
Υδατάνθρακες 42.5 g
Φυτικές ίνες 11.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 62.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων