
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fersken i hvitvinsirup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 porsjoner
Υλικά
-
fersken kommer an på størrelse6 - 8
-
lønnesirup, ren100 g
-
hvitvin600 g
-
vann300 g
-
kanelstenger2
-
vaniljestang del i to på langs og skrapt frø1
-
sitronsaft (ca. 2 sitroner)80 g
-
sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, fersk kun blader, til pynt1 - 2 kvister
-
gresk yoghurt to serve (valgfritt)
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
230.5 kcal /
968.3 kJ
Πρωτεΐνη
4.3 g
Λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
42.5 g
Φυτικές ίνες
11.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
62.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarisk kjøkken
51 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCookidoo 10 år - jubileumskake
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med yoghurt og bær
Καμία βαθμολογία
Havregrøt med sjokolade og pære
Καμία βαθμολογία
Mandel og kokoskjeks
Καμία βαθμολογία
Bærsorbet med rødbeter
Καμία βαθμολογία
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Καμία βαθμολογία
Kaffeknas med kokosnøtt
Καμία βαθμολογία
Fruktgelé
Καμία βαθμολογία
Mandel- og daddelbarer
2ωρ. 15 λεπτ.
Polske crêpes
Καμία βαθμολογία
Sjokolade Frangelico® is
Καμία βαθμολογία
Sjokolademousse
Καμία βαθμολογία