Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermenteret rødbede dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Iblødsætning
-
cashewnødder, rå (se tips)200 g
-
salt1 tsk
-
filtreret vand
Rødbede dip
-
rødbede skrællet og skåret i mindre stykker. (omkring 3 rødbeder)500 g
-
salt
-
ekstra jomfruolivenolie2 spsk
-
sort peber, stødt
-
fed hvidløg1
-
probiotika kapsel2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 660 g
Νάτριο
1741 mg
Πρωτεΐνη
45 g
Θερμίδες
6547 kJ /
1565 kcal
Λιπαρά
116 g
Φυτικές ίνες
21 g
Κορεσμένα λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
110 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Dips II
34 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCremet broccolisauce
35 λεπτ.
Svampepaté
Καμία βαθμολογία
Artiskokdip med tofu
Καμία βαθμολογία
Pestohummus med soltørrede tomater
Καμία βαθμολογία
Den ultimative barbecue sauce
Καμία βαθμολογία
Mojo Sauce til skaldyr
Καμία βαθμολογία
Stærk ostedip
Καμία βαθμολογία
Vinaigrette med lime og coriander
Καμία βαθμολογία
Apple cider dressing
Καμία βαθμολογία
Caramelliseret balsamico reduktion
Καμία βαθμολογία
Yoghurt dressing
Καμία βαθμολογία
Karrydressing med appelsin
Καμία βαθμολογία