Συσκευές & Αξεσουάρ
Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
2 kopper
Υλικά
-
grønkål skåret i stykker100 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
græskarkerner40 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie140 g
-
gærflager (προαιρετικό πεδίο)1 spsk
-
salt¼ tsk
-
peber, stødt⅛ tsk
-
græsk yoghurt200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 kopper
Νάτριο
806 mg
Πρωτεΐνη
34 g
Θερμίδες
6730 kJ /
1609 kcal
Λιπαρά
147 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Maveglæde!
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBearnaisesauce
20 λεπτ.
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 λεπτ.
Cremet broccolisauce
35 λεπτ.
Svampepaté
Καμία βαθμολογία
Artiskokdip med tofu
Καμία βαθμολογία
Pestohummus med soltørrede tomater
Καμία βαθμολογία
Den ultimative barbecue sauce
Καμία βαθμολογία
Mojo Sauce til skaldyr
Καμία βαθμολογία
Stærk ostedip
Καμία βαθμολογία
Vinaigrette med lime og coriander
Καμία βαθμολογία
Apple cider dressing
Καμία βαθμολογία
Caramelliseret balsamico reduktion
Καμία βαθμολογία