
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
2 kopper
Υλικά
-
grønkål skåret i stykker100 g
-
koriander, frisk skåret i stykker10 g
-
græskarkerner40 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie140 g
-
gærflager (προαιρετικό πεδίο)1 spsk
-
salt¼ tsk
-
peber, stødt⅛ tsk
-
græsk yoghurt200 g
Διατροφή ανά 2 kopper
Θερμίδες
1609 kcal /
6730 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
147 g
Υδατάνθρακες
47 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
23 g
Νάτριο
806 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Maveglæde!
5 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCremet broccolisauce
35 λεπτ.
Svampepaté
Καμία βαθμολογία
Artiskokdip med tofu
Καμία βαθμολογία
Pestohummus med soltørrede tomater
Καμία βαθμολογία
Den ultimative barbecue sauce
Καμία βαθμολογία
Mojo Sauce til skaldyr
Καμία βαθμολογία
Stærk ostedip
Καμία βαθμολογία
Ranch Dressing
Καμία βαθμολογία
Vinaigrette med lime og coriander
Καμία βαθμολογία
Apple cider dressing
Καμία βαθμολογία
Caramelliseret balsamico reduktion
Καμία βαθμολογία
Yoghurt dressing
Καμία βαθμολογία