Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

Grønkål, korianderpesto og yoghurtdip

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
2 kopper

Υλικά

  • grønkål skåret i stykker
    100 g
  • koriander, frisk skåret i stykker
    10 g
  • græskarkerner
    40 g
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    140 g
  • gærflager (προαιρετικό πεδίο)
    1 spsk
  • salt
    ¼ tsk
  • peber, stødt
    ⅛ tsk
  • græsk yoghurt
    200 g

Διατροφή ανά 2 kopper

Θερμίδες 1609 kcal / 6730 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 147 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 12 g
Κορεσμένα λιπαρά 23 g
Νάτριο 806 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων