Pan brioche sin gluten

Pan brioche sin gluten

3.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 rebanadas

Υλικά

Prefermento
  • 180 g de leche
  • 10 g de azúcar
  • 25 g de levadura fresca
  • 20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
  • de mantequilla for greasing
  • 3 huevos
  • 380 g de harina sin gluten
  • 60 g azúcar
  • 1 cdita de sal
  • 1 cda de psyllium
  • harina sin gluten for sprinkling
Horneado
  • 1 huevo batido

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 rebanadas

Πρωτεΐνη 3.81 g
Θερμίδες 1050 kJ / 251 kcal
Λιπαρά 10.14 g
Φυτικές ίνες 3.76 g
Υδατάνθρακες 32.49 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων