
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan brioche sin gluten
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 rebanadas
Υλικά
Prefermento
-
180 g de leche
-
10 g de azúcar
-
25 g de levadura fresca
-
20 g de harina de trigo sarraceno
Masa
-
de mantequilla for greasing
-
3 huevos
-
380 g de harina sin gluten
-
60 g azúcar
-
1 cdita de sal
-
1 cda de psyllium
-
harina sin gluten for sprinkling
Horneado
-
1 huevo batido
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 rebanadas
Πρωτεΐνη
3.81 g
Θερμίδες
1050 kJ /
251 kcal
Λιπαρά
10.14 g
Φυτικές ίνες
3.76 g
Υδατάνθρακες
32.49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Panes y Pasteles sin Gluten
5 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBollos sin granos ni gluten
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosca de naranja
1ωρ. 30 λεπτ.
Tortillas de harina caseras
1ωρ.
Hogaza exprés
50 λεπτ.
Muffins ingleses
1ωρ. 30 λεπτ.
Nan (Pan persa)
1ωρ. 45 λεπτ.
Bollos dulces de espelta con fruta seca
1ωρ. 10 λεπτ.
Pan mediterráneo de romero
1ωρ. 55 λεπτ.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16ωρ. 50 λεπτ.
Panqué de plátano con chocolate
1ωρ.
Panecillos de centeno y cerveza negra
1ωρ.
Pan de caja integral
1ωρ. 10 λεπτ.