Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

3.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
10 piezas

Υλικά

Pre-fermentación
  • 45 g de harina de trigo sarraceno casero o certificado sin gluten
  • 30 g de harina de arroz casero o certificado sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura fresca o levadura seca
Masa
  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura fresca o levadura seca
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal
  • 2 cditas de aceite vegetal para engrasar
  • 1 cda de leche para cepillar

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pieza

Νάτριο 514.9 mg
Πρωτεΐνη 3.1 g
Θερμίδες 979 kJ / 234 kcal
Λιπαρά 1.3 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.2 g
Υδατάνθρακες 48.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων