
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche hot cross buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 portion
Υλικά
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
349.7 kcal /
1463.1 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
54.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
190.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Desserts - Thermomix® Sensor
18 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButter biscuits
50 λεπτ.
Blueberry Coffee Cake
1ωρ.
Brownies
50 λεπτ.
Steamed Banana Muffins
30 λεπτ.
Cheesecake (baked)
7ωρ. 20 λεπτ.
Yogurt Cake
50 λεπτ.
Chocolate cake
45 λεπτ.
Sponge cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 λεπτ.
Aloha Carrot Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1ωρ. 30 λεπτ.
Apple cake
1ωρ.