
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche hot cross buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 portion
Υλικά
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
349.7 kcal /
1463.1 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
54.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
190.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Desserts - Thermomix® Sensor
18 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSponge Cake
1ωρ. 50 λεπτ.
S'more Brownie Cups
55 λεπτ.
Carrot Walnut Bundt Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosé Cream Puff Pastry
Καμία βαθμολογία
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1ωρ. 25 λεπτ.
Banana Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Lemon Meringue Pie
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Chip Cookies
50 λεπτ.
Apple Cake
1ωρ.
Chocolate Chip Muffins
1ωρ.
Marble Cake
2ωρ. 10 λεπτ.
Lemon Pound Cake
2ωρ.