
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche hot cross buns
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 portion
Υλικά
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
190.8 mg
Πρωτεΐνη
8.1 g
Θερμίδες
1463.1 kJ /
349.7 kcal
Λιπαρά
11.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
54.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Desserts - Thermomix® Sensor
18 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarble cake
2ωρ. 10 λεπτ.
Banana Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Sponge cake
1ωρ. 50 λεπτ.
Lemon Meringue Pie
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1ωρ. 30 λεπτ.
Apple Pie
3ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Lava Cake
45 λεπτ.
Apple Tart
1ωρ.
Carrot Walnut Bundt Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Nectarine Tart with Frangipane
1ωρ.
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 λεπτ.
Apple strudel
1ωρ. 45 λεπτ.