Stufato di vitello

Stufato di vitello

3.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 foglioline di salvia fresca lavate ed asciugate
  • 500 g di spalla di vitello
  • 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di Marsala secco
  • 200 g di brodo vegetale (προαιρετικό πεδίο)
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 142 kcal / 594 kJ
Πρωτεΐνη 10.7 g
Λιπαρά 6.4 g
Υδατάνθρακες 6.1 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων