
Συσκευές & Αξεσουάρ
松露馬鈴薯烤餅佐酒醋雞肉
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
12 塊
Υλικά
馬鈴薯烤餅
-
馬鈴薯 去皮,切塊450 克
-
水450 克
-
鮮奶油50 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
帕瑪森起士粉1 大匙
-
黑松露醬2 茶匙
-
芹菜 切碎15 克
-
蛋1 顆
松露起司抹醬
-
牛奶80 克
-
奶油乳酪55 克
-
奶粉1 ½ 大匙
-
黑松露醬2 茶匙
-
帕瑪森起士粉2 茶匙
-
水1 大匙
酒醋雞肉
-
去骨去皮雞腿肉1 隻
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白酒½ 茶匙
-
義大利黑醋½ 茶匙
-
橄欖油½ 茶匙
-
新鮮迷迭香1 茶匙
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
107 kcal /
450 kJ
Πρωτεΐνη
7.4 g
Λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
8.6 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Jennifer派對料理
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν