
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1280.4 mg
Πρωτεΐνη
23.4 g
Θερμίδες
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Λιπαρά
19.4 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
70.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 min
Linguine with Bacon and Prawns
35 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 godz. 20 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min